İçeriğe geç

Canimin Ici Ingilizce Ne Demek

Canim ingilizcesi ne?

“canım” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 60 sonuçKategoriİngilizceYaygın kullanım1Yaygın kullanımsweet ünl.Sana mümkün olduğunca huzur ve rahatlık diliyorum, balım. Sana mümkün olduğunca huzur ve rahatlık diliyorum, aşkım. Daha fazla ifade2Yaygın kullanımHoney fame.

Ingilizce bitanem demek ne demek?

Sevgili şöhretim tek şöhretim tenda haykırışım. Tatlım.

Ingilizce sevgilim demek ne demek?

Sevgilim şöhret tatlım şöhret sevgili ünlüm Acushla [İrlanda] şöhret

Özledim ingilizcesi ne?

Seni özledim

Askim ingilizce ne?

“aşkım” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 12 sonuçKategoriİngilizce1Konuşma dilidarling exclam.Sevgilime darling diyorum. Sevgilime aşkım diyorum. Daha fazla cümleKonuşma2Konuşmamy love exclam.

Ingilizce canımsın ne demek?

“Canımsın” kelimesinin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamı “evet canım”dır.

My Beloved ne?

Türkçe-İngilizce sözlükte “sevgilim”in anlamları: 8 sonuçKategoriTürkçe1GenelSevgilimSevgilim bahçesine gelsin ve güzel meyvelerini yesin. Sevgilim bahçesine gelsin ve güzel meyvelerini yesin. Daha fazla cümle2GenelbenimSevgilim3Genelbenimsevgilim9 daha fazla satır

Mein Schatz ingilizce ne demek?

Seni seviyorum tatlım. Seni seviyorum tatlım. Seni seviyorum bebeğim.

Seni gerçekten seviyorum ingilizce ne?

Seni gerçekten seviyorum. Seni gerçekten seviyorum ve seninle bir gelecek kurmak istiyorum. Onu gerçekten seviyorum ve onunla bir gelecek kurmak istiyorum.

Pookie kime denir?

Son olarak, ‘Pookie’ evcil hayvanlara, özellikle kedilere, köpeklere veya tavşanlara sıklıkla verilen bir isimdir. ‘Pookie’ bir sevgi terimidir. Özel bir takma ad olabilir veya bir sevgili, bir sevgili veya ara sıra yakın bir arkadaş için bir hitap biçimi olarak kullanılabilir.18 Ocak 2022Son olarak, ‘Pookie’ evcil hayvanlara, özellikle kedilere, köpeklere veya tavşanlara sıklıkla verilen bir isimdir. ‘Pookie’ bir sevgi terimidir. Kişisel bir takma ad olabilir veya bir sevgili, bir sevgili veya ara sıra yakın bir arkadaş için bir hitap biçimi olarak kullanılabilir.

Evli misin İngilizce ne?

Evli misiniz? Evli misiniz? İfade Evli misiniz yoksa bekar mısınız?

Sevgi İngilizce nasıl yazılır?

“sevgi” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 30 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımAşk i.Yavru köpeğin biraz sevgiye ihtiyacı var. Yavru köpeğinizin biraz sevgiye ihtiyacı var. Daha fazla ifadeGenel2GenelSevgi i.

I miss you ne demek?

İngilizce-Türkçe ifadeler Seni özledim. Özledim.

Sen beni seviyor musun ingilizcesi ne?

beni seviyor musun? beni seviyor musun? ifadesi

Sen benim canımsın ingilizce nasıl yazılıyor?

“you are my sweetheart” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuçKategoriİngilizceKonuşma1Konuşmayou are my sweetheart ifade

Canım benim ne anlama gelir?

“Sevgilim” kelimesi günlük hayatımızda çok kullandığımız ve sevdiğimiz kelimelerden biridir. İnsanlar bu kelimeyi genellikle sevdiklerine karşı şefkat göstergesi olarak kullanırlar.

Can ablam ne demek?

Ablası olan kişi.

Aşkım türkçesi ne demek?

“Aşkım, sevdiğim kişi, sevgilim” anlamına gelen bir isimdir.

Sevgilerimle ingilizcesi ne?

tüm aşkım

Tavsiyeli Bağlantılar: Empoze Etmek Ne Anlama Gelir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir