İçeriğe geç

Yılın Son Retrosu Ne Zaman

Şu an hangi retro var 2024?

Merkür Gerilemesi 6-29 Ağustos: Sonbahar aylarında doğru yöne doğru ilerlemek için yavaşlamanın, plan yapmanın ve düşünmenin zamanı geldi. Merkür gerilemesi 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek.

En son retro ne zamandı?

Yılın son Merkür gerilemesi ne zaman sona eriyor? 2023’teki son gerileme 12 Aralık’ta başladı. Bu günde, Merkür’ün Oğlak burcundaki gerileme hareketi başlıyor ve yıl sonuna kadar sürecek. Salı, 12 Aralık 2023’te başlayan Merkür gerilemesi, Çarşamba, 3 Ocak 2024’te sona erecek.

12 Aralık retrosu ne zaman bitiyor?

2023’e veda etmeye hazırlanırken, Merkür yılın Oğlak burcundaki son gerilemesine hazırlanıyor. Zihin ve iletişim gezegeni olan Merkür’ün gerilemesi 12 Aralık 2023’te başlayacak ve 3 Ocak 2024’te sona erecek.

Ağustos retrosu ne zaman bitiyor?

Merkür geri hareketi 29 Ağustos’ta sona eriyor! 26 Ağustos 2024

Merkür retrosu ne yapılmaz?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

Burçlarda retro ne demek?

Astrolojide, geri giden gezegen; “duraklama, durgunluk” olarak anılır. Gerileme, duraklamalar ve yavaşlamalardan kaynaklanan tüm olayları içerir. Bu zaman zarfında, birçok alanda kaos ve huzursuzluk meydana gelebilir.

Venüs Retro ne zaman bitiyor?

İşte 2023’te Venüs’ün geri hareketinin tarihi… Venüs geri hareketi NE ZAMAN BİTECEK? Venüs geri hareketi 22 Temmuz Cumartesi günü başladı. Geri hareket 4 Eylül 2023’e kadar devam edecek.

Merkür retrosu ne zaman 2025?

Bu arada, Koç burcundaki Merkür 2025’te tekrar geri gidiyor! 15 Mart’ta başlıyor, Balık burcundaki Merkür geri hareketi 7 Nisan’da sona eriyor ve tabii ki Koç burcuna geri dönüyor.

Koç burcu retrosu ne zaman bitiyor?

Koç burcunda Merkür geri hareketi ne zaman başlıyor? İletişim gezegeni Merkür, 1 Nisan’da yavaşlıyor ve ardından 3 Nisan – 27 Nisan arasında geri hareketine dönüyor.

Merkür’ün geri gitmesi ne demek?

Merkür gerilemesi, Merkür gezegeninin Güneş etrafındaki yörüngesinde geriye doğru hareket ediyormuş gibi göründüğü bir olgudur [1]. Bu olgu, astrologlar tarafından insanlarda gözlemlenen çeşitli davranışsal ve psikolojik değişikliklerle ilişkilendirilmiştir.

Merkür retrosu ilişkileri nasıl etkiler?

İlişkinizdeki eski sorunlar ve kapanmış konular tekrar gündeme gelebilir. Bitirilmesi gereken ilişkiler bitecektir. Tamamen başarısız olmuş bir ilişki geri dönerse, onu çok fazla düzeltmeye çalışmayın çünkü retro son hayatınızdan tekrar kaybolabilir…

Hangi retro var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Retroda ilişkiye başlanır mı?

İlişkiye başlamak için uygun değildir. Yine evlenmek, nişanlanmak veya nişanlanmak için uygun değildir.

Retroda evlenenler boşanır mı?

Venüs Retrosu 23 Temmuz ile 4 Eylül arasında gerçekleşir. Bu günlerde evlenmiyoruz. Evlenen herkes boşanıyor. Sıfırdan bir ilişkiye başlayan herkes dağılıyor. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni satın alımlar, işe başlama, okul değiştirme veya bir ilişkiye başlama kesinlikle Merkür Retro tarihlerinde önerilmez.

2024 Venüs hangi burçta?

Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, 23 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor. 17 Haziran’a kadar sürecek bu döngüde Venüs, kişisel hayatımıza, ilişkilerimize ve aşka odaklanmamızı istiyor.

2024 tutulmalar hangi burçlarda yapılacak?

2024 yılında kişisel hayatımızda çok önemli değişimler ve yeni başlangıçlar bizi bekliyor, zira 2024 yılında Koç ve Terazi burçlarında Ay ve Güneş tutulmaları meydana gelecek.

2024 Satürn hangi burçta?

2024 yılında astroloji dünyasında gerçekleşecek önemli olaylardan biri de Satürn’ün Balık burcuna geçişi olacak. 7 Mart 2023’ten itibaren burca girecek olan gezegen, uzun vadeli ve kalıcı etkiler getirecek. Satürn’ün 2020’den beri Kova burcunda olması, zorlu ve meşakkatli bir süreci beraberinde getirdi.

Venüs retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde yeni bir işe başlamanız veya bir işletme kurmanız önerilmez. Bir hazırlık dönemi olarak düşünülebilir ancak ciddi kararlar almamalısınız. Venüs’ün temsil ettiği alanlardan biri de güzelliktir. Venüs gerilemesi sırasında estetik ameliyat yaptırmanız veya yeni imaj denemeleri yapmanız önerilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir